Λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου

Ο Σύλλογος Ιμβρίων τίμησε τον δήμαρχο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Γ. Σταθά
15 Ιανουαρίου 2020
Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Συνεδρίασε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή για την Επιχειρηματικότητα
15 Ιανουαρίου 2020
Show all

Λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου

Το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου συζητήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2020, κατά τη σύγκληση της αρμόδιας επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, μετά από πρόσκληση του Αντιπεφερειάρχη Οικονομικών Νικόλαου Πέππα.
Ο κ. Θεοδωράκος εξέθεσε το πρόβλημα ότι οι χιλιομετρικοί περιορισμοί αποκλείουν το 1/3 των μαθητών για τη μετακίνησή τους με ασφάλεια από και προς το σχολείο τους, κάτι που έχει εκφράσει με τις ξεκάθαρες θέσεις του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου.
Από την πλευρά του, ο κ. Πέππας και τα μέλη της επιτροπής κατανόησαν απόλυτα το πρόβλημα και αποφάσισαν την εξαίρεση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου από τους χιλιομετρικούς περιορισμούς.
Τόσο ο κ. Θεοδωράκος, όσο και η Διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου Κωνσταντίνα Σοφιάδου, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη θετική απόφαση, που δίνει τέλος στην αδικία σε βάρος των μαθητών και θα ξεκινήσει η ασφαλή μετακίνησή τους με ασφάλεια από και προς το σχολείο τους.