Νέα Φιλαδέλφεια – Γήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση ενημέρωσης για τα συνοδά έργα

Μεγάλη συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στη Μεταμόρφωση
2 Δεκεμβρίου 2019
Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Χαλανδρίου
2 Δεκεμβρίου 2019
Show all

Νέα Φιλαδέλφεια – Γήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση ενημέρωσης για τα συνοδά έργα

Διευρυμένη σύσκεψη ενημέρωσης για τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ συγκάλεσε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.
Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι ενέργειες που κρίνεται απαραίτητο να γίνουν και αφορούν τα συνοδά έργα του γηπέδου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν πέραν του δημάρχου, αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου καθώς και η συντονίστρια εταιρεία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος όλα εκείνα που πρόκειται να δρομολογηθούν και να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Δήμου. Σκοπός των έργων είναι αφ’ ενός η ασφαλής λειτουργία του γηπέδου και αφ’ ετέρου η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, με την διάνοιξη και κατασκευή πεζοδρόμων – ελεύθερων χώρων, την υπογειοποίηση της Π. Κωνσταντίνου και Φωκών, την αναβάθμιση του άλσους κ.ο.κ.
Για όλα αυτά τα ζητήματα ο Δήμαρχος της πόλης, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του, θα ενημερώσει θεσμικά και με κάθε λεπτομέρεια το Δημοτικό Συμβούλιο εντός του Δεκεμβρίου.