Το μήνυμα του δημάρχου στην εκπαιδευτική κοινότητα του Αλίμου

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης φιλοξενεί τη συνάντηση του έργου InnoWEE
12 Σεπτεμβρίου 2019
Περιφέρεια Αττικής: Αίτημα για ελέγχους από μηχανικούς σε όλα τα σχολεία
12 Σεπτεμβρίου 2019

Το μήνυμα του δημάρχου στην εκπαιδευτική κοινότητα του Αλίμου

Τετάρτη 11 του Σεπτέμβρη, κι όπως σ’ όλη την Ελλάδα, έτσι και στον Άλιμο, τα σχολεία ξανάνοιξαν και υποδέχτηκαν τους μαθητές τους. Τα προαύλια των πρόσφατα ανακαινισμένων και αναβαθμισμένων σχολικών κτηρίων της πόλης του Αλίμου γέμισαν ξανά με χαρούμενες φωνές και γέλια.
Κατά την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, για να ευχηθούν την «Καλή Αρχή».
Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έδωσε το παρών στο 9ο Νηπιαγωγείο, στο 2ο και 7ο και 3ο Δημοτικό, στο 1ο και 4ο Λύκειο, καθώς και στα εκπαιδευτήρια Δελασάλ.
Αφού ευχήθηκε στις μαθήτριες και τους μαθητές «Καλή σχολική χρονιά», κατέληξε στα εξής: «Εύχομαι στους γονείς και τους παιδαγωγούς υγεία, προκοπή και καλή δύναμη σ’ αυτή τη νέα σχολική χρονιά. Η Δημοτική Αρχή είναι πάντα συμπαραστάτης σας, ξέρει ότι τα δύσκολα είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και μη διστάζετε να μας ενημερώνετε για τα προβλήματα. Όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *