Το otanews.gr ζωντανά στο κρίσιμο Συνέδριο της ΠΕΔΑ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΩ)

Πιο άγρια από όσο αναμενόταν η Κλιματική Αλλαγή
6 Νοεμβρίου 2019
Τι έβγαλε η κάλπη στις εκλογές της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου
8 Νοεμβρίου 2019

Το otanews.gr ζωντανά στο κρίσιμο Συνέδριο της ΠΕΔΑ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΩ)

Το otanews.gr βρίσκεται πάντα στην καρδιά των γεγονότων της αυτοδιοίκησης.

Έτσι, και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, από τις 14:30 το μεσημέρι, το otanews.gr θα παρακολουθεί τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α.

Με συνεχείς ζωντανές μεταδόσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών το otanews.gr θα σας μεταφέρει τον παλμό της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔΑ στο Σεράφειο Ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων όπου θα βρίσκονται οι 66 δήμαρχοι της Αττικής και οι 234 δημοτικοί σύμβουλοι που αποτελούν το εκλογικό σώμα.

Συντονιστείτε:

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα πατήστε ΕΔΩ

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΔΑ

Με πρόσκληση του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Κ. Μπακογιάννη, καλούνται οι Δήμαρχοι των Δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και οι εκλεγμένοι από τα Δημοτικά Συμβούλια εκπρόσωποι των Δήμων Αττικής, να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, ώρα 14:30 Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) στο Σεράφειο Ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160).

Ακολουθεί η πρόσκληση της σύγκλησης της Γ.Σ. από τον Δήμαρχο Αθηναίων

ΘΕΜΑ: «Γενική Συνέλευση Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής»

Κύριοι Συνάδελφοι,

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης των εκπροσώπων από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Π.Δ. 75/2011, όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 94/2019 και ισχύει σας καλώ στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:30 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160).

Θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι:

  1. Διαπίστωση απαρτίας
  2. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α., καθώς και εκπροσώπων της Π.Ε.Δ.Α στην Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.
  4. Εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α.

Σημειώνεται, ότι ο τρόπος και ο χρόνος υποβολής υποψηφιοτήτων, συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων ορίζεται στο άρθρο 10 του Π.Δ 75/2011, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Επισημαίνεται, επίσης,, ότι σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του Π.Δ. 75/2011, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, οι Δήμαρχοι κοινοποιούν αντίγραφο της πρόσκλησης στους εκπροσώπους του Δήμου τους για την Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.Α. με κάθε πρόσφορο μέσο συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τέλος, οι εκπρόσωποι των Δήμων στην Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.Α. θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως μαζί τους κατά την ψηφοφορία επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο, κ.λ.π.) για την ταυτοποίησή τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *