Άρτια εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία στη Μεταμόρφωση

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η σιωπή όλων είναι συνενοχή
11 Οκτωβρίου 2019
Συνεχίζει η Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων Περιστερίου
11 Οκτωβρίου 2019
Show all

Άρτια εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία στη Μεταμόρφωση

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, η οποία οργανώθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.
Η εκδήλωση περιέλαβε την προβολή αποσπασμάτων εμβληματικών ελληνικών ταινιών και εν συνεχεία της ταινίας “Κουαρτέτο”, η οποία αποτελεί παράδειγμα της ικανότητας αλλά και προσφοράς της επονομαζόμενης τρίτης ηλικίας. Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.
Σε αυτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο πρώην Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων, κ. Δημήτρης Τσίκνας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Μπάλτας και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Παναγιώτης Λουσίδης, καθώς και ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κ. Βασίλης Καραβάκος.
Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης σε δήλωσή του τόνισε ότι “Σήμερα δεν τιμούμε απλώς την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Τιμούμε τους ανθρώπους. Τιμούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Και επιζητούμε την ενεργή τους συμμετοχή στην καθημερινότητα της Μεταμόρφωσης. Τους θέλουμε δίπλα μας και είμαστε δίπλα τους”.