Ν. Παπαδάκης: “Ιστορικό ορόσημο και απαρχή μίας μεγάλης νίκης της Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής”

Ένα χρόνο το Πράσινο Κίνημα στην αυτοδιοίκηση – Θετικός ο απολογισμός
26 Μαΐου 2020
Από 1η Ιουνίου οι υπηρεσίες του Δημοσίου επανέρχονται στην κανονικότητα – Ποιες οι εξαιρέσεις
27 Μαΐου 2020
Show all

Ν. Παπαδάκης: “Ιστορικό ορόσημο και απαρχή μίας μεγάλης νίκης της Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής”

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “Αττική – Πράσινη Περιφέρεια” για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές του 2019

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “Αττική – Πράσινη Περιφέρεια”, και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος της Περιφέρειας, κ. Νίκος Παπαδάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση: “26 Μαΐου 2020… ένας χρόνος μετά τον 1ο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2019.
Προσωπικά, καθώς και σύσσωμη η παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, που στηρίζεται από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, θεωρούμε αυτή την ημέρα ιστορικό ορόσημο και την απαρχή μίας ακόμη μεγάλης νίκης της Δημοκρατίας στην πολυπληθέστερη Περιφέρεια της χώρας.
Οι εκπρόσωποι της παράταξης που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια μας πρεσβεύοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία στην άσκηση της Αυτοδιοίκησης: συναινέσεις, συγκλίσεις και συμμετοχή, έδωσαν μία τεράστια, άνιση αλλά ωραία μάχη στον εκλογικό στίβο.
Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι τους, αλλά ακόμη μεγαλύτερη σε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε τιμώντας με την ψήφο σας, ώστε η παράταξη μας να εκπροσωπείται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με δύο έδρες, από τον επικεφαλής της Νίκο Παπαδάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παναγιώτη Αλεβίζο.
Όπως έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά, εργαζόμαστε για την προώθηση της κυρίαρχης πολιτικής φιλοσοφίας που μας διέπει και συνοψίζεται στη φράση “Παίρνουμε Θέση – Η Πολιτική στην Πράξη”.
Στηρίζουμε όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της βιώσιμης ευημερίας όλων μας. Για μία ΠΡΟΤΥΠΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ και ΕΞΥΠΝΗ Περιφέρεια που να προάγει την αειφόρο ανάπτυξη.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας…”