Ν.Δ.: "Καθάρισε στεγνά" τον Καμπόσο, ο Κυριάκος, στηρίζοντας Μπουτάρη

Εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας  ετέθη ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης  Καμπόσος, κατόπιν εντολής  του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τις  αναφορές του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

 

Συγκεκριμένα από το  Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος»

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών που ήταν και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επίθεση που είχε δεχθεί ο Γ. Μπουτάρης είχε ταχθεί υπέρ των ακροδεξιών τραμπούκων, αποκαλώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ καλώντας τον σε απολογία.

Τώρα μπροστά σε κάμερα στο γραφείο του επιδίδεται και πάλι σε χυδαία επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης με φράσεις αχαρακτήριστες και αντισημιτικά υπονοούμενα.

Σε εικοσάλεπτο βίντεο-διάγγελμα προς τους δημότες του Άργους ο κ. Καμπόσος αναφέρει: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Τα λέει γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Σημερινά Νέα