Επίθεση Χιωτάκη σε Θωμάκο για τα συνοινιακά συμβούλια

Επίθεση στον δήμαρχο Κηφισιάς κ. Θωμάκο, εξαπέλυσε ο πρώην δήμαρχος κ. Χιωτάκης με αφορμή την εξαγγελία της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη συνοικιακών συμβουλίων.

Με ανακοίνωση του συνδυασμού "Σίγουρα Βήματα" του Νίκου Χιωτάκη, μεταξύ άλλων καλει τη δημοτική αρχή να αφήσει τα πειράματα και να ασχοληθεί με το έργο της. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ" 

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

         Η εμμονή της Δημοτικής Αρχής, να εξαγγείλει  την ανάδειξη Συνοικιακών Συμβουλίων στο Δήμο χωρίς θεσμικές αρμοδιότητες και πόρους, αποδοκιμάστηκε εμπράκτως από τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

        Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου ημερομηνία λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων , εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μόλις 38 !! συμπολίτες μας σε σύνολο απαιτούμενων υποψηφιοτήτων 154 !

Μάλιστα σε τρείς συνοικίες δεν υποβλήθηκε ούτε μία υποψηφιότητα, παρά τη διαφημιστική προβολή, τις παρακλήσεις  και την κινητοποίηση των στελεχών της Διοίκησης.

        Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αφήσει τα πειράματα,  να συγκεντρωθεί στο έργο της καθημερινότητας του πολίτη και να ενισχύσει τη λαϊκή συμμετοχή που εκφράζεται μέσα από τις Συνοικιακές Συνελεύσεις.

Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε και να συζητήσουμε από κοινού με τη δημοτική αρχή τις δημοτικές παρατάξεις και τους τοπικούς και κοινωνικούς  φορείς,  με  σκοπό την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στα θεσμικά όργανα του Δήμου. 

Προτεραιότητα μας, η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών και η ουσιαστική αύξηση της λαϊκής συμμετοχής στα θεσμικά όργανα του δήμου. 

 

Σημερινά Νέα