Αναγκαία η ανάπλαση του ρέματος της Εσχατιάς

Το Πρόγραμμα τους Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου
15 Οκτωβρίου 2020
Περ. Κεντρικής Μακεδονίας: Διαδικτυακά εργαστήρια του έργου “TeRRItoria” με στόχο τη συν- δημιουργία του Σχεδίου Ισότητας των Φύλων
15 Οκτωβρίου 2020

Αναγκαία η ανάπλαση του ρέματος της Εσχατιάς

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της δυτικής Αθήνας με σημαντικά έργα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρου Τσίρμπα, του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου τη Δευτέρα. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αναγκαιότητα της ανάπλασης του ρέματος της Εσχατιάς.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Η ανάπλαση του ρέματος της Εσχατιάς είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου. Η μελέτη προβλέπει δημιουργία χώρων περιπάτου , ποδηλατοδρόμου , αθλητικών δομών καθώς και ενίσχυση του πρασίνου και του φωτισμού. Ένα μεγάλο έργο ύψους 20.000.000 ευρώ που θα αλλάξει τη ζωή όσων κατοικούν στις κοίτες του ρέματος και όχι μόνο».
Ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτης είπε από την πλευρά του: «Όλοι μαζί κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα τοπικά προβλήματα και να συνεργαζόμαστε, για να στηρίξουμε τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας με έργα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *