Ανεξίτηλο το “πράσινο” αποτύπωμα στην Περιφέρεια Αττικής

Τηλεδιάσκεψη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
15 Σεπτεμβρίου 2020
Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας στην Αττική
16 Σεπτεμβρίου 2020
Show all

Ανεξίτηλο το “πράσινο” αποτύπωμα στην Περιφέρεια Αττικής

Το Πράσινο Κίνημα επισκέφτηκε τα γραφεία της περιφερειακής του παράταξης στην Αττική

Αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος, με επικεφαλής τον Συμπρόεδρο Κώστα Καλογράνη, επισκέφτηκε τα γραφεία της παράταξης του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” και εντεταλμένος σύμβουλος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, κ. Νίκος Παπαδάκης, υποδέχτηκε εκτός από τον Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου κ.κ. Θωμά Βασιλείου και Βαγγέλη Θεοδώρου και τον Αντιπρόεδρο του Πράσινου Ιδρύματος “Ο Θεόφραστος”, κ. Μιχάλη Μπούργο.

Κοινή διαπίστωση όλων των παριστάμενων κατά τον απολογισμό του πρώτου έτους ήταν πως «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» έχει καταφέρει να αφήσει το «πράσινο» αποτύπωμα της και να ενισχύσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων τις πολιτικές υπέρ του περιβάλλοντος.

Στον σχεδιασμό για την νέα αυτοδιοικητική χρονιά που ξεκίνησε ο πήχης ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά και όλοι συμφώνησαν πως με μεθοδικές κινήσεις και κατάλληλες συνεργασίες θα μπορέσουν να υλοποιηθούν οι στόχοι που τέθηκαν.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η αντιπροσωπεία του κόμματος ήταν ολιγομελής στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και επίσης πως ήταν έντονα τα αισθήματα της χαράς αλλά και της συγκίνησης κατά την διάρκεια της συνάντησης, καθώς ήταν η πρώτη επίσκεψη του Συμπροέδρου Κώστα Καλογράνη στα γραφεία της παράταξης αφού ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν του είχε επιτρέψει να επισκεφτεί νωρίτερα τα γραφεία της παράταξης στην Περιφέρεια.

Αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε: “Είχαμε τονίσει μετά τα επιτυχημένα εκλογικά αποτελέσματα της Περιφερειακής μας παράταξης στην Αττική, στις εκλογές του 2019, ότι πρόκειται για μία σπουδαία εξέλιξη για το Πράσινο Κίνημα. Χρειάστηκε μόλις ένας χρόνος για να διαπιστωθεί και στην πράξη αυτή η εκτίμηση. Τόσο ο επικεφαλής του Συνδυασμού Νίκος Παπαδάκης, όσο και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αλεβίζος αλλά και οι δεκάδες υποψήφιοι της παράταξης τιμούν με την παρουσία τους το κόμμα μας και αποτελούν την καλύτερη προβολή του. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη όρεξη, περισσότερη εμπειρία και ακόμα υψηλότερους στόχους.

Θέλω να πω και κάτι προσωπικό. Η πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία μου δεν μου επέτρεψε να κάνω πολλά από όσα ήθελα. Τώρα όμως είμαι ξανά όρθιος και αφού ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους, θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα κερδίσουμε τον όποιο χαμένο χρόνο. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ.”

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδάκης δήλωσε: “Πρώτα από όλα για όλους εμάς στο Πράσινο Κίνημα ήταν σημειολογικά μία σπουδαία στιγμή η επίσκεψη του Συμπροέδρου του κόμματος στα γραφεία της παράταξής μας στην Περιφέρεια Αττικής. Μας γέμισε ικανοποίηση και ελπίδα. Από εκεί και πέρα η “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” πατάει γερά στις “πράσινες” αρχές της και σε αυτόν τον δρόμο οδηγεί και την Περιφέρεια Αττικής, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται όποιος ασχολείται συστηματικά με τα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε θέσαμε και τους άξονες για τη νέα αυτοδιοικητική χρονιά και όλοι πλέον κινούμαστε συντονισμένα για να υλοποιήσουμε και αυτούς τους στόχους μας. Go Green.”