Γωνιές ανακύκλωσης και απορριμματοφόρα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στον Δήμο Ιλίου

Μανιταρογλυπτική στα Γρεβενά από 18 έως 21 Αυγούστου
2 Αυγούστου 2022
Ηράκλειο: Δημόσια διαβούλευση για την τροποποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης στην παλιά πόλη
2 Αυγούστου 2022
Show all

Γωνιές ανακύκλωσης και απορριμματοφόρα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στον Δήμο Ιλίου

Ένα ακόμα έργο, προϋπολογισμού 1.721.161,33€, έλαβε πράσινο φως για ένταξή του στον άξονα «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ύστερα από σχετική πρόταση του Δήμου Ιλίου. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Γωνιές ανακύκλωσης», το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

10 υπόγειες Γωνιές Ανακύκλωσης
2 απορριμματοφόρα οχήματα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών
Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαχείρισης κλπ.
Επίσης, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ιλίου, έχει υποβάλλει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προτάσεις για έργα συνολικού προϋπολογισμού 18.000.000€, από τα οποία, μέχρι στιγμής, έχουν εγκριθεί και ενταχθεί περισσότερα από 6.000.000€.

«Μια ακόμα πρότασή μας μετουσιώνεται σε έργο και παίρνει τον δρόμο για την υλοποίησή του, μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, καταθέτοντας προτάσεις ώριμες, συγκεκριμένες και ουσιαστικές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του τόπου μας», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ν. Ζενέτος.