Δήμος Αλεξανδρούπολης: Προσοχή στη δράση κυκλώματος απατεώνων

Ηράκλειο: To δεύτερο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο απέκτησε ο δήμος
11 Μαρτίου 2020
Η κινητικότητα άφησε με τρεις υπαλλήλους τον δήμο Αγράφων- SOS από δήμαρχο
11 Μαρτίου 2020
Show all

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Προσοχή στη δράση κυκλώματος απατεώνων

Την προσοχή των πολιτών και των επαγγελματιών του δήμου Αλεξανδρούπολης εφιστά η δημοτική αρχή, καθώς δρα κύκλωμα απατεώνων στην περιοχή, οι οποίοι επικαλούμενο το όνομα του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του προέδρου του Πολυκοινωνικού Ν. Ραπτόπουλου προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά προς ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας που επιχειρούν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος. ¨Όπως ενημερώνουν σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για τα γεγονότα και κατέθεσαν μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

Με την παρούσα ανακοίνωση εφιστούμε την προσοχή στους Δημότες και στους επαγγελματίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να προφυλαχτούν από τη δράση κυκλώματος απατεώνων, οι οποίοι επικαλούμενοι το όνομα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούκη και του Προέδρου του Πολυκοινωνικού κ. Νίκου Ραπτόπουλου προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα προς ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας που επιχειρούν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Η πρακτική είναι ίδια με αυτή του κυκλώματος που προσφάτως εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, το οποίο είχε απλώσει τα “πλοκάμια” του σε 48 σημεία σε όλη την χώρα.

Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος ότι είναι ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ κ. Νίκου Ραπτόπουλου προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από πρατήρια καυσίμων της πόλης ως εκ παραδρομής καταβληθέντα. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα κατάφερε.

Σε άλλη περίπτωση επικοινώνησαν με επιχείρηση τροφοδοσίας προϊόντων “εκ μέρους” του Δημάρχου από το κινητό 6944448724 και έδωσαν παραγγελία για προμήθεια. Στη συνέχεια ισχυρίστηκαν ότι κατέθεσαν περισσότερα χρήματα από τα απαιτούμενα για την πληρωμή και ζήτησαν να τους επιστραφεί η διαφορά των χρημάτων.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για τα γεγονότα και κατέθεσαν μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *