Δήμος Βύρωνα: Πολιτική Προστασία 4×4

Aναπλάσεις πρασίνου και φυτεύσεις εποχιακών λουλουδιών από τον Δήμο Πειραιά
26 Οκτωβρίου 2020
Μ. Πατούλη: Συμβολική φωταγώγηση της Γέφυρας των Τρικάλων
26 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Βύρωνα: Πολιτική Προστασία 4×4

Το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα διαθέτει πλέον ένα τετρακίνητο όχημα, το οποίο έχει τη δυνατότητα να κινείται και σε δασικούς δρόμους στον Υμηττό και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Το όχημα που ανήκει στο Δήμο Βύρωνα από το 2012 εξοπλίστηκε πρόσφατα με μέσα επικοινωνίας σύγχρονης τεχνολογίας TETRA και ψηφιακό VHF, τα οποία το καθιστούν κινητό κέντρο επικοινωνίας και συντονισμού επιχειρήσεων σε έκτακτες ανάγκες.
Ο Δήμος Βύρωνα δίνει ιδιαίτερη σημασία στη καλύτερη δυνατή οργάνωση και στον εκσυγχρονισμό του τμήματος Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες για την προστασία των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει σημαντικές ενέργειες ενίσχυσης του τμήματος και των εθελοντών που συνδράμουν καθοριστικά στο έργο του. Επιπλέον έχει προχωρήσει στην επικαιροποίηση της ιστοσελίδας του δήμου που αφορά τον τομέα ευθύνης της Πολιτικής Προστασίας η οποία περιέχει τα τοπικά σχέδια δράσης και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης για την καλύτερη προστασία του.
Δείτε περισσότερα (https://www.dimosbyrona.gr/civilprotection).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *