Ομόφωνο και βροντερό “όχι” κατά των ανεμογεννητριών από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
17 Ιουνίου 2020
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Συμβούλιο της Ευρώπης
19 Ιουνίου 2020
Show all

Δημοσιογράφος και Αυτοδιοικητικός

Μια έξυπνη κίνηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόσφατο εσωκομματικό ανασχηματισμό που δεν είδε ευρέως το φως της δημοσιότητας .

Ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Νέας Δημοκρατίας η νέα σύνθεση της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης του κόμματος. Τα στελέχη ειναι στο σύνολο τους εμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο και νυν βουλευτή Διονύση Χατζηδακη ενώ επισημαναμε την παρουσία, ίσως για πρωτη φορα, ενός έμπειρου δημοσιογράφου της αυτοδιοίκησης. Ο λόγος για τον Αργύρη Παξινό ο οποίος δημοσιογραφεί χρόνια για την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι γνωστής των θεμάτων ευρύτερα.

Συνοπτικό βιογραφικό
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και δημοσιογραφία. Ασκεί τη δημοσιογραφία με αποκλειστικό αντικείμενο την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1995. Έχει διατελέσει συντάκτης, εκδότης μηνιαίας εφημερίδας στα νότια προάστια της Αθήνας και σύμβουλος επικοινωνίας στο Δήμο Αγίου Στεφάνου το 2005 – 2006. Σήμερα, είναι σύμβουλος επικοινωνίας και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Γραμματέας της ΕΚΟ Επαγγελματιών και Βιοτεχνών της Νέας Δημοκρατίας από το 2011.