Διανομή υγειονομικού υλικού σε καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Δρομολογείται η ανάπλαση του υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ
22 Ιουνίου 2020
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα τεστ σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης
22 Ιουνίου 2020

Διανομή υγειονομικού υλικού σε καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου μοίρασαν υγειονομικό υλικό (μάσκες προστασίας και αντισηπτικά) σε καταστήματα του Μοσχάτου.
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, κ. Ελεάννα Μπαλάσσου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Ανδρέα Ευθυμίου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς αποδέχθηκαν ευγενικά την πρόσκληση συμμετοχής στη διανομή υγειονομικού υλικού που έγινε στα καταστήματα του Μοσχάτου.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Πρόεδρό του, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου για αυτή την δράση προσφοράς προς τα καταστήματα της πόλης, ενέργεια την οποία ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και στα καταστήματα του Ταύρου. Στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες αυτή την περίοδο της πανδημίας, είτε με απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη είτε με την αύξηση των τραπεζοκαθισμάτων που μπορούν να χρησιμοποιούν οι καταστηματάρχες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *