Ενημέρωση για τους επόμενους στρατευσίμους

Αναστέλλονται διατάξεις του Μητρώου μελετητών
13 Ιανουαρίου 2021
Κάθε μέρα δωρεάν rapid tests στο Δημαρχείο Ιλίου
13 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση για τους επόμενους στρατευσίμους

Το Δελτίο Απογραφής τους πρέπει να καταθέσουν στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2003 (κλάσεως 2024) μέχρι 31 Μαρτίου 2021.
Η συμπλήρωση και κατάθεση του Δελτίου Απογραφής είναι δυνατόν να πραγματοποιείται είτε στις Στρατολογικές Υπηρεσίες του τόπου διαμονής των ενδιαφερομένων είτε στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, είτε ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr. Για το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου μπορούν να καλούν για να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2132000276, 2132000269, 2132000191.
Οι στρατεύσιμοι οφείλουν να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους ή να αποστείλουν πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα κάτωθι:
1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Ελληνικό διαβατήριο
2) Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
3) Βεβαίωση ΑΜΚΑ, η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr
4) Εφόσον οι στρατεύσιμοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, για τα οποία πιθανολογείται η ακαταλληλότητα για στράτευση, μπορούν να υποβάλλουν σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθησή τους.
Στο Δελτίο Απογραφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνονται ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ E-mail.
Εφόσον οι στρατεύσιμοι κωλύονται για οποιονδήποτε λόγο, η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει μέσω ειδικού πληρεξούσιου (η πληρεξουσιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται εγγράφως).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *