Η Ελένη Φιλίνη στο Ηράκλειο Αττικής

Meteo για την πυρκαγιά στο Μάτι: 2η πιο φονική πυρκαγιά του 21ου αιώνα παγκοσμίως – Πυροθύελλα κατηγορίας 7
23 Ιουλίου 2021
Συνεργασία στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας
23 Ιουλίου 2021
Show all

Η Ελένη Φιλίνη στο Ηράκλειο Αττικής

Ένα καλοκαιρινό ταξίδι στα τραγούδια του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου ετοίμασαν και παρουσιάζουν στους Ηρακλειώτες η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη, και η ορχήστρα της στην συναυλία που διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Αγ. Λουκά, φυσικά με δωρεάν είσοδο για όλους.
Από τον Χατζιδάκι, τον Μαρκόπουλο έως τον Πλέσσα, τον Κατσαρό και τους άλλους συνθέτες , η Ελένη Φιλίνη θα τραγουδήσει παρέα με το κοινό τις πιο γνωστές μελωδίες από το ελληνικό σινεμά του χθες, τα τραγούδια που ακόμα και σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία.
Είναι αυτονόητο ότι στην συναυλία θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για τις σχετικές εκδηλώσεις. Για τον λόγο αυτό η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει με ελεύθερη είσοδο μεν, αφού έχει προηγηθεί κράτηση δε με τους εξής δύο τρόπους:
• Μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση gr.politismos@iraklio.gr όπου θα αναγράφεται ως θέμα «Συναυλία Ελένη Φιλίνη» και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμο των ενδιαφερόμενων να παρακολουθήσουν την εκδήλωση καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε εύλογο χρονικό διάστημα το Τμήμα Πολιτισμού θα στείλει απαντητικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της κράτησης.
• Τηλεφωνικά στο 2132000103, Δευτέρα 26 έως Τετάρτη 28 Ιουλίου από το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στο περιθώριο της συναυλίας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα κ.ο.κ.) από όσους θέλουν να καταθέσουν την προσφορά τους για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών