Θ. Καράογλου: «H Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει»

Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής: Απολογισμός ελέγχων εορταστικής περιόδου
15 Ιανουαρίου 2020
Ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του υφ. Εργασίας, Ν. Μηταράκη
15 Ιανουαρίου 2020
Show all

Θ. Καράογλου: «H Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει»

«H Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει», δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στις Σέρρες.
Μετά τις συναντήσεις με εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης (με τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τους δημάρχους Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη και Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα) και τις επισκέψεις στο τελωνείο του Προμαχώνα και στην επιχείρηση «Δρομέας», ο κ. Καράογλου ολοκλήρωσε την περιοδεία του επισκεπτόμενος τη γαλακτοβιομηχανία «Κρι-κρι» και τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Λευκώνα.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Κρι-κρι» Παναγιώτη Τσινάβος ενημέρωσε τον υφυπουργό για την υλοποίηση της νέας επένδυσης ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ με ίδια κεφάλαια την τριετία 2019-2021, σκοπός της οποίας είναι η επέκταση της παραγωγικής δραστηριότητας στο γιαούρτι και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων παγωτού.
Ο κ. Καράογλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Ζάχαρης, που ήταν κλειστές για περίπου 10 χρόνια και ετοιμάζονται να επαναλειτουργήσουν σε λίγους μήνες. Εκεί τον υποδέχθηκε ο CEO της «Royal Sugar» Χρήστος Καραθανάσης και ο υφυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζει κάθε επιχειρηματική πρωτοβουλία και ιδιαίτερα εκείνες που ενεργοποιούν εγκαταλελειμμένες μονάδες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.
«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα κατ’ ευχήν και εμείς είμαστε εδώ, ως κυβέρνηση, για να στηρίξουμε κάθε υγιή πρωτοβουλία ώστε να γίνουν νέες επενδύσεις, να δημιουργηθούν υγιείς θέσεις εργασίας και να υπάρξει ανάπτυξη. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και πασχίζουμε», δήλωσε ο κ. Καράογλου.