Καστοριά-ΚΔΒΜ: Δωρεάν πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για εκπαιδευτές ενηλίκων

Ρόδος: Ολοκληρώνεται το έργο διευθέτησης κοίτης του ποταμού στις Επτά Πηγές
22 Ιανουαρίου 2021
Καρδίτσα: Τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 24ωρης λειτουργίας για ηλικιωμένους – μοναχικούς
22 Ιανουαρίου 2021
Show all

Καστοριά-ΚΔΒΜ: Δωρεάν πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για εκπαιδευτές ενηλίκων

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, στο πλαίσιο του θεματικού πεδίου «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» θα υλοποιήσει δωρεάν Εισαγωγικό εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα.

Τίτλος του προγράμματος είναι: “Εκπαιδευτικός σχεδιασμός για την υλοποίηση μαθημάτων σε περιβάλλον Σύγχρονης Τηλεκατάρτισης (e-learning). Πως μπορεί να γίνει περισσότερο διαδραστικός και συμμετοχικός;”

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτές ή υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων ανεξαρτήτως ειδικότητας και εκπαιδευτικού πλαισίου. Σκοπός του είναι, η υποστήριξη των εκπαιδευτών που έχουν αναλάβει ή πρόκειται να αναλάβουν στο μέλλον εκπαιδευτικό έργο με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης (σύγχρονης ή/και ασύγχρονης), ώστε να είναι σε θέση να προσαρμόζουν τον εκπαιδευτικό τους σχεδιασμό και την εκπαιδευτική τους πράξη στις νέες απαιτήσεις.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει συνολικά 12 ώρες: 3 ώρες σύγχρονη τηλεκατάρτιση και 9 ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση (μελέτη εκπαιδευτικού υλικού). Η σύγχρονη τηλεκατάρτιση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, 10.30-13.30

Αιτήσεις συμμετοχής έως: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.

Χωρίς κόστος συμμετοχής.

Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος, την μέθοδο υλοποίησης, και την υποβολή Αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα https://kekkastorias.com/ ή να επικοινωνήσουν με το ΚΔΒΜ στο τηλ. 2467025388 καθημερινά από 08:30 έως 16:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *