Νέο δίκτυο δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά led στον Δήμο Αρταίων

Χανιά: Συμπληρωματικές εργασίες για την αποκατάσταση του μνημείου του ρολογιού της πόλης
31 Ιουλίου 2020
Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
31 Ιουλίου 2020
Show all

Νέο δίκτυο δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά led στον Δήμο Αρταίων

Ολοκληρώνονται από το Δήμο Αρταίων οι εργασίες εγκατάστασης νέου δικτύου δημοτικού φωτισμού, με φωτιστικά led. Tο έργο εκτός από τις ανωτέρω εργασίες και το νέο δίκτυο, περιλαμβάνει και άλλες εργασίες, επέκτασης, αναβάθμισης και διευθέτησης του υπάρχοντος δικτύου, σε όλο το Δήμο Αρταίων, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ με χρηματοδότηση από Δημοτικούς και πόρους της Περιφέρεια Ηπείρου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφενός μεν ενισχύουν την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Δήμο, αφετέρου δε εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα προς όφελος των συμπολιτών, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης νέου δικτύου δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά led σε διάφορα σημεία του Δήμου.

«Οι παρεμβάσεις έγιναν τόσο στην πόλη την Άρτας, όσο και σε τοπικές και δημοτικές κοινότητες, με στόχο την βελτίωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων προς όφελος των συνδημοτών, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον. Συνεχίζουμε με δράσεις και έργα που σέβονται το περιβάλλον και την πόλη μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πανέτας.