Ο Σύλλογος Ιμβρίων τίμησε τον δήμαρχο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Γ. Σταθά

Συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού Πατρών–Πύργου στα Λεχαινά, με αίτημα την κατασκευή του δρόμου
15 Ιανουαρίου 2020
Λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου
15 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Ιμβρίων τίμησε τον δήμαρχο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Γ. Σταθά

Τον δήμαρχο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά, βράβευσε ο Σύλλογος Ιμβρίων για την πρωτοβουλία του να ενισχύει οικονομικά τα ελληνικά σχολεία της Ίμβρου εκχωρώντας μέρος της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσής του, την περίοδο που ήταν μέλος του Κοινοβουλίου.
Από το 2013, ο κ. Σταθάς έδινε ένα μέρος της βουλευτικής αποζημίωσής του για τις ανάγκες του σχολείου της Ίμβρου, ενώ τον Οκτώβριο του 2015 προσκλήθηκε τιμητικά στην Ίμβρο κατά τον αγιασμό του ελληνικού Γυμνασίου και Λυκείου Ίμβρου στα Αγρίδια, που άνοιξε τότε, για πρώτη φορά μετά το 1964, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, εκπροσώπων της εκκλησίας, της ελληνικής και τουρκικής πολιτείας και πλήθους κόσμου.
«Πολύ διακριτικά και χωρίς καμία τυμπανοκρουσία δίνει από το 2013 μέρος της βουλευτικής του αποζημίωσης για τις ανάγκες του σχολείου της Ίμβρου (…). Μακάρι την ευαισθησία του αυτή να την ακολουθούσαν και άλλοι συνάδελφοί του… », είχε αναφέρει παλιότερα, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Ιμβρίων για την προσφορά του δημάρχου Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, για την οποία ο ίδιος ουδέποτε είχε μιλήσει.
Η επίδοση της τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Ιμβρίων, Στέλιο Πούλαδο, έγινε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην έδρα του Συλλόγου, στη Νέα Σμύρνη.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Χατζηδάκης, ο τ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τ. υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, οι δήμαρχοι Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, καθώς και πάρα πολλά μέλη του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *