Παράδοση εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ανακύκλωσης στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος

301 προσλήψεις ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
6 Αυγούστου 2020
Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η μετάβαση στη Βηρυτό της Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ
6 Αυγούστου 2020

Παράδοση εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ανακύκλωσης στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος

Στον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παραδίδοντας στον Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου σύγχρονο εξοπλισμό για την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης στους Δήμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, 160 κυτία ανακύκλωσης εσωτερικού χώρου και 120 καφέ κάδους.
Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου τον νέο εξοπλισμό, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικού Τομέα Θ. Αυγερινό.
Στην παραλαβή του εξοπλισμού παρίσταντο επίσης οι Αντιδήμαρχοι Α. Νομικός, Δ. Φράγκος, Α. Τούντας και ο Πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Π. Κατσούλης.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας εδώ στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην προσπάθεια που κάνουμε να καταστήσουμε την Αττική μας Πράσινη Περιφέρεια της Ανακύκλωσης, Περιφέρεια της υγείας και της Ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, παραδίδουμε εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να υλοποιηθεί ο στρατηγικός μας σχεδιασμός για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης απορριμμάτων που, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξεκινά από τα σπίτια μας».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δ. Μάρκου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Είναι καθήκον μας να εκπαιδεύσουμε την τοπική κοινωνία ώστε να συμμετάσχει στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Είναι βασικό να πετύχει η χρήση του καφέ κάδου. Το τελικό προϊόν, το εδαφοβελτιωτικό είναι και αυτό προς όφελος των πολιτών, όπως και όλη αυτή η προσπάθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *