Πειραιάς: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας από τη Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου

Η Κοζάνη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου
9 Ιουνίου 2021
Πρόταση για πολύκεντρα ανακύκλωσης από τον Δήμο Καρδίτσας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
9 Ιουνίου 2021
Show all

Πειραιάς: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας από τη Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου

Δύο εισαγωγικά διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας, μέσω της πλατφόρμας zoom, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ζίου Ζίτσου Γιώργο Ζαντιώτη και την ομάδα του θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεών της.
Τα σεμινάρια αυτοάμυνας θα είναι διάρκειας μιάμισης ώρας και οι θεματικές είναι αυτοάμυνα για γονείς και παιδιά μαζί και αυτοάμυνα για γυναίκες.
Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Ασπασία Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, τόνισε: «Ως Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά κρίναμε χρήσιμο να αποδεχτούμε την πρόταση του ομοσπονδιακού προπονητή Ζίου Ζίτσου κυρίου Ζαντιώτη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του θα προσφέρει δωρεάν δύο ενημερωτικά σεμινάρια αυτοάμυνας σε γονείς και μαθητές. Το θέμα της αυτοάμυνας και της αυτοπροστασίας είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα, το οποίο απασχολεί μικρούς και μεγάλους. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τέτοια σεμινάρια, έστω και διαδικτυακά, προσφέρουν στους δημότες σημαντικές πληροφορίες».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 15 Ιουνίου στο email: paideiasdp3@piraeus.gov.gr, ενώ οι αιτήσεις βρίσκονται στην ηλεκτρονική σελίδα του δήμου στον εξής σύνδεσμο: https://piraeus.gov.gr/programmata-dia-viou-mathisis/.
Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, στα τηλέφωνα 214 4053371 και 214 4053372.
Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων θα καθοριστεί η ημερομηνία πραγματοποίησης των σεμιναρίων που θα γίνουν εντός του Ιουνίου.
Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00-17:30.