Σε πλήρη λειτουργία το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δήμος Αθηναίων: To «Γόπα project» επεκτείνεται στις γειτονιές της Αθήνας
16 Οκτωβρίου 2020
Αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
16 Οκτωβρίου 2020

Σε πλήρη λειτουργία το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, που στεγάζεται σε δημοτικό ακίνητο επί της οδού Ειρήνης 2-4, στην περιοχή Βαρδαρίου.

Η δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου υλοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εταιρεία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas A.E., που έχει προσφέρει τον εξοπλισμό, τα προϊόντα πλύσης καθώς και τη συντήρηση των συσκευών, και αποτελεί μια κοινωνική πρωτοβουλία που προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην καθαριότητα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί τρία πλυντήρια και ισάριθμα στεγνωτήρια επαγγελματικής χρήσης ως δωρεά της εταιρείας, θα εξυπηρετούνται πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, οικογένειες με παιδιά καθώς και φοιτητές που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Η δομή θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 08.00 έως τις 13.00 και οι δικαιούχοι θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού.

Η κατάθεση των αιτήσεων και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ένταξη στη δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στη δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου, από τις 8:00 έως τις 14:00. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *