Βραβείο “Silver” στην Περιφέρεια Αττικής από τα Best City Awards 2023
20 Ιανουαρίου 2023
Ο Νίκος Ταμπακίδης δεν είναι πια κοντά μας
23 Ιανουαρίου 2023
Show all

Υποψηφιότητα που …σαρώνει

Η Μαίρη Αρώνη υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς»

Με τη δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς», με επικεφαλής τον κ. Νίκο Μπαρμπούνη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η κα Μαίρη Αρώνη! Μια δυναμική γυναίκα, μια ισχυρή προσωπικότητα, μια Ηρακλειώτισσα ιδιαίτερα αγαπητή, πολύ δραστήρια και με έντονη προσφορά και συμμετοχή στα κοινά.
«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να συστήσουμε τη Μαίρη Αρώνη. Το όνομά της και μόνο αρκεί. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει ήδη και λογοπαίγνιο στην πόλη μας για τη Μαίρη, είναι η Αρώνη που σαρώνει θα σας πουν στο Ηράκλειο. Αεικίνητη, πρόθυμη, με λόγο, με ήθος, πάντα εκεί να βοηθήσει και να προσφέρει, συνοδοιπόρος και πάντα στην πλευρά του κοινού οφέλους, άνθρωπος χωρίς παρωπίδες και σκοπιμότητες. Η Μαίρη είναι άνθρωπος κοινής αποδοχής, μια υποψήφια που οι περισσότεροι θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους. Άνθρωπος με ομαδικό πνεύμα, άνθρωπος που ξέρει τι θα πει συνεργασία, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε συλλογικότητες και βαθιά και ουσιαστική γνώση των θεμάτων, που ταλανίζουν την πόλη μας έρχεται να συμβάλει στον κοινό μας αγώνα για ένα «Ηράκλειο Αλλιώς». Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!», σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης.

Λίγα λόγια για τη Μαίρη Αρώνη.
Επαγγελματικά απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι Γενική Γραμματέας της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας. Είναι μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, της επιτροπής Διαβούλευσης αλλά και του ΟΠΑΚΜ.
Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος τα έτη 2014-2019, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πρόεδρος της δημοτικής ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94fm.
Γνωρίζει σε βάθος τα θέματα της πόλης αλλά και τις θεσμικές διαδικασίες για την υλοποίηση και επίλυση των ζητημάτων.
Συμμετέχει ενεργά στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας και της παράδοσής μας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στ. Καζαντζίδη Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου αττικής «Ο Ζέφυρος» καθώς και του χορευτικού Ομίλου «Ζέφυρος» αλλά και ιδρυτικό μέλος του Φυσιολατρικού και Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής.