Χιλιάδες μπάλες από την περιφέρεια στα σχολεία της Κρήτης για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού

Δήμος Γρεβενών: Να επαναλειτουργήσει ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο Καραχάλιου
18 Ιανουαρίου 2023
Τις ιστορικές πλατείες σε Μούρεσι και Κισσό διασώζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
18 Ιανουαρίου 2023
Show all

Χιλιάδες μπάλες από την περιφέρεια στα σχολεία της Κρήτης για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού

Χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ άρχισε να μοιράζει η περιφέρεια Κρήτης στα σχολεία δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενισχύοντας τον σχολικό αθλητισμό.

Η αρχή έγινε χθες από το 11ο λύκειο και 5ο γυμνάσιο Ηρακλείου παρουσία του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργου Πιτσούλη, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει η παράδοση συνολικά 4.220 μπαλών στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όπως έγινε γνωστό υπήρξε συνεργασία της περιφέρειας με την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Κρήτης και έγινε καταγραφή των αναγκών σε μπάλες. Ήδη έγινε η πρώτη προμήθεια 2.200 για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ αντίστοιχος αριθμός σε μπάλες ετοιμάζεται για να παραδοθεί στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης , επεσήμανε, πως η περιφέρεια επενδύει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά και ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία. Παράλληλα πρόσθεσε, ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός