58 προσλήψεις στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου

Προσλήψεις 10 ατόμων στον Δήμο Κιλελέρ
17 Μαρτίου 2020
Δήμος Τυρνάβου: Κοντέινερ για τις ανάγκες πρόληψης του κορωνοϊού
17 Μαρτίου 2020
Show all

58 προσλήψεις στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου

Πενήντα οχτώ προσλήψεις οχταμηνιτών περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό του Δήμου Βόλου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στη Διεύθυνση Καθαριότητας. Οι προσλήψεις αφορούν: 14 οδηγούς απορριμματοφόρων, 40 εργάτες καθαριότητας ως συνοδούς απορριμματοφόρων) και 4 χειριστές μηχανημάτων έργων. Στον προγραμματισμό του Δήμου Βόλου, που εγκρίθηκε και από την Οικονομική Επιτροπή περιλαμβάνεται η πρόσληψη 16 οχταμηνιτών στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων. Πρόκειται για 10 εργάτες ταφών – εκταφών και έξι εργάτες καθαριότητας. Το εν λόγω προσωπικό θα προσληφθεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες των 33 συνολικά κοιμητηρίων του ενιαίου Δήμου Βόλου, τις οποίες καλούνται να καλύψουν τρεις μόνο τακτικοί υπάλληλοι κλάδου ΥΕ ταφών – εκταφών εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται πλησίον συνταξιοδότησης καθώς και ΥΕ εργατών καθαριότητας (υπάρχουν επτά υπάλληλοι για την κάλυψη των αναγκών όλων των Κοιμητηρίων).
«Με αφορμή τις παρούσες συνθήκες θα πρέπει να γίνει και μια αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της Καθαριότητας. Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν σήμερα σε δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, τους ευχαριστούμε και, αν υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει ο δήμος να ενισχύσει όσο μπορεί αυτή την Υπηρεσία» πρόσθεσε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονας Αποστολάκης.
Διαγωνισμός για τη συντήρηση πεζοδρομίων
Σε διαγωνισμό θα προχωρήσει ο Δήμος Βόλου για την επιλογή του αναδόχου για το έργο συντήρησης πλακοστρώσεων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων. Ο προυπολογισμός της ανάθεσης ανέρχεται σε 241.935,48 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ. Το έργο αφορά ενδεικτικά την εκτέλεση εργασιών (CPV 45233120-6) επισκευής, κατασκευής και ανακατασκευής πεζοδρομίων, κοινόχρηστων χώρων και κρασπεδόρειθρων, κατασκευή τοίχων και διαβάσεων ΑΜΕΑ. Οι θέσεις στις οποίες θα γίνουν εργασίες, θα καθορίζονται από την Υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου Βόλου.
Από τον Δήμο Βόλου θα προκηρυχθεί επίσης διαγωνισμός για το έργο «συντηρήσεις δρόμων στις δημοτικές ενότητες» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ για το έτος 2020. Το έργο αφορά ενδεικτικά την εκτέλεση εργασιών (επισκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων λόγω παλαιότητας, οδοστρωμάτων από σκυρόδεμα, των κρασπεδορείθρων και επισκευή – ανακατασκευή πεζοδρομίων και καλντεριμιών, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, τσιμεντοστρώσεις οδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *