Βόρεια Τζουμέρκα: «Περιπλανώμενη» ημερίδα λήξης του έργου Phygital

Άρτα: Έκθεση Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων στην Δημοτική Πινακοθήκη
14 Σεπτεμβρίου 2020
Δήμος Ιλίου: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της Βηρυτού
14 Σεπτεμβρίου 2020
Show all

Βόρεια Τζουμέρκα: «Περιπλανώμενη» ημερίδα λήξης του έργου Phygital

«Περιπλανώμενη» ημερίδα λήξης του έργου Phygital διοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Συρράκου «Κώστας Κρυστάλλης» και αύριο Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 13.00 το μεσημέρι σε Ξενοδοχείο στα Πράμαντα, στις 17.00 στα Πλαίσια και στις 19.00 στο Ελληνικό.

Το έργο Phygital στοχεύει στην ανάπτυξη και την πιλοτική εφαρμογή του εναλλακτικού παραγωγικού μοντέλου «σχεδιάζουμε παγκόσμιας, κατασκευάζουμε τοπικά», το οποίο προκύπτει από τη σύζευξη παγκόσμια ανοικτής γνώσης, λογισμικού και ανοικτού σχεδιασμού, με τεχνολογίες αποκεντρωμένης κατασκευής τοπικά. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διακρατικής Συνεργασίας Interreg V-B «Βαλκανική –Μεσόγειος 2014-2020» με τη συνεργασία φορέων από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Εκπαιδεύοντας τους επιχειρηματίες του αγροδιατροφικού τομέα

Στο πλαίσιο του έργου Phygital, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων οργανώνει και δύο εκπαιδευτικές συνεδρίες για επιχειρηματίες του αγροδιατροφικού τομέα, με θέμα τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη Αγροτουριστικών Μονάδων».

Τα δύο σεμινάρια, διάρκειας τεσσάρων ωρών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου (15.00–19.00) στο Συνεδριακό Κέντρο Συρράκου «Κώστας Κρυστάλλης» και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου(09.30-13.30) στο Ξενοδοχείο «Ορίζοντες» στα Πράμαντα. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά, μετά το πέρας τους.