Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Σε διαβούλευση το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος 2021

Έτοιμη η πλατεία στο Μορτερό
2 Δεκεμβρίου 2020
Γ. Πατούλης: «Έτσι κόλλησα κορωνοϊό»
2 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Σε διαβούλευση το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος 2021

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2021 και ζητάει τη συμμετοχή των πολιτών με τις απόψεις και τις προτάσεις τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο (https://hello.crowdapps.net/participation-moschato-tauros/challenges/?c=42) και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δημόσιας διαβούλευσης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Βρισκόμαστε εν μέσω μίας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. Ο Δήμος μας από την πρώτη φάση της πανδημίας την άνοιξη αλλά και με το δεύτερο ισχυρό κύμα του COVID-19, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να παρέχει βοήθεια και συμπαράσταση στους κατοίκους του Δήμου μας και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες.
Παρά την δύσκολη αυτή κατάσταση, όχι μόνο δεν περιστείλαμε την πραγματοποίηση του έργου μας αλλά υλοποιήθηκαν τα περισσότερα από όσα είχαμε δεσμευθεί. Ακολουθούμε μία σταθερά ανοδική πορεία του Δήμου σε όλα τα πεδία διατηρώντας τις ισχυρές βάσεις που έχουμε δημιουργήσει και υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό σε όλους τους τομείς με σημαντικά αποτελέσματα.
Ειδικότερα στο τομέα των τεχνικών υπηρεσιών δεσμευθήκαμε και υλοποιήσαμε έργα ανάπλασης και διαμορφώσαμε νέες υποδομές που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας. Το έργο που έχει παραχθεί είναι πολύπλευρο με βασικό γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε έργα υποδομών και έργα που σχετίζονται με την ασφαλή διαβίωση όλων των πολιτών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα κτίρια των παιδικών σταθμών και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης όπως και σε ότι σχετίζεται με την παιδική ηλικία (παιδικές χαρές κλπ.), όπως και σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, προστασίας του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Παράλληλα εκμεταλλευτήκαμε στο μέγιστο όλα τα Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τους πόρους της Περιφέρειας.
Αυτή η ανοδική πορεία που αποτυπώνεται θα συνεχισθεί και για το 2021 και το σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος που καταθέτουμε αποτελεί τον καλύτερο δείκτη αυτής της επιτυχημένης πορείας.
Με τα νέα έργα, τις επενδύσεις και τη πολυδιάστατη λειτουργία μας συμβάλλουμε στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης μας. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου παρ’ όλες τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, τα προβλήματα της πανδημίας εκτέλεσε ένα πολύ μεγάλο έργο προς όφελος των πολιτών και των κατοίκων της.
Σας καλώ να διατυπώσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το μέλλον της πόλης μας!»