Δήμος Σαρωνικού: Τοποθετήθηκε και η 2η αίθουσα στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων

Νέες θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ από τον δήμο Αθηναίων
27 Αυγούστου 2020
Δήμος Ιωαννιτών: Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο με στόχο την ασφάλεια των δημοτών
27 Αυγούστου 2020
Show all

Δήμος Σαρωνικού: Τοποθετήθηκε και η 2η αίθουσα στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων

Μετά την τοποθέτηση της πρώτης αίθουσας, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση και της δεύτερης αίθουσας στο 2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων, προκειμένου να καλυφθούν επαρκώς οι αυξημένες ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς.
Παράλληλα πραγματοποιούνται εργασίες σύνδεσης όλου του σχολείου με το δίκτυο αποχέτευσης, ενώ ολοκληρώνονται και οι εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου, όπως υπέδειξαν οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου, προκειμένου να υποστηριχθεί πλήρως η άνετη και ασφαλής φιλοξενία των παιδιών.
Για το έργο, ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Από την πλευρά μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες. Το συγκεκριμένο έργο ως προς την τοποθέτηση της αίθουσας και την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού κόστισε 53.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ η εξωτερική διαμόρφωση γίνεται με πόρους του Δήμου. Ευχαριστώ για τη φροντίδα τους τον αντιδήμαρχο Γιάννη Κυριακόπουλο και την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Γκίνη”.