Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων
9 Οκτωβρίου 2020
Τι ψηφίστηκε τελικά με το νομοσχέδιο σκούπα
12 Οκτωβρίου 2020
Show all

“Είμαστε όλοι Αρμενία”

Οι Έλληνες της διασποράς, καταδικάζουμε απερίφραστα την εισβολή και τις πολεμικές πράξεις κατά των αμάχων. Η γενοκτονία επαναλαμβάνεται με πρωτεργάτες Τούρκους και Αέρους, εναντίον του αδελφού αρμενικού λαού. Κανείς δεν μπορεί να σιωπήσει μπροστά σε αυτό το έγκλημα!

Ενός λαού που έχουμε πορευτεί αδελφικά χιλιάδες χρόνια. Που στο έδαφος και των δύο ακούγονται οι ίδιες προσευχές, Οι ίδιες ευχές, αποδίδονται οι ίδιες τιμές στους νεκρούς μας, που στον Πανάγιο τάφο κάθε χρόνο μοιραζόμαστε πρώτοι το πνεύμα του κυρίου. Η αλληλεγγύη και η στήριξη είναι αυτονόητες έννοιες προς τον αδελφικό μας λαό. Ο φασισμός δεν περνάει.

Ο αποσταθεροποιητής, και παράγοντας βίας στην ευρύτερη περιοχή, Τούρκος, μαζί με τους δορυφόρους του, Αζέρους και τζιχαντιστές, για άλλη μια φορά, είναι καταδικαστέος και δείχνει σε όλο τον κόσμο το προβληματικό του πρόσωπο.

Οι προβληματικοί Τούρκοι, λάτρεις των πρακτικών της βίας, για άλλη μια φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι με το θάρρος, την ψυχή και το σθένος, αντρών γυναικών και παιδιών.

Είμαστε μαζί με τον περήφανο ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΛΑΟ ψυχή και σώμα.

Τέλος, Καταδικάζουμε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο την σιωπή των Κυβερνήσεων και τις πολιτικές ίσων αποστάσεων όλων των κομμάτων, στην εισβολή που επιχειρείται.Εμείς, οι Έλληνες της Σκωτίας καλούμε όλους τους Έλληνες της διασποράς, να γίνουν ένα σώμα, μια ψυχή με το περήφανο ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΜΕΝΙΑ

ΒΟΥΒΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υπεύθυνος για την ομογένεια της Σκωτίας του ΠΡΆΣΙΝΟΥ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ Ελλάδος