Κέρκυρα: Καθάρισαν τον Ερημίτη και έστειλαν το μήνυμα τους: «ο Ερημίτης είναι δικός μας»

Χρήστος Γληγόρης: “συνωστισμός επισήμων” στην Λευκάδα
9 Ιουνίου 2020
Περιφέρεια Κρήτης: 5ος κύκλος επιμορφωτικού σεμιναρίου για εργαζόμενους στον τουρισμό
9 Ιουνίου 2020
Show all

Κέρκυρα: Καθάρισαν τον Ερημίτη και έστειλαν το μήνυμα τους: «ο Ερημίτης είναι δικός μας»

Στον καθαρισμό των παραλιών του Ερημίτη προχώρησαν χτες μέλη του συλλόγου Ερημίτης Πλους αλλά και εθελοντές.

Σε ανακοίνωση τους τονίζουν: «Πανηγυρικά, με πολύ κέφι κι ενθουσιασμό ξεκίνησε η καθιερωμένη θερινή καμπάνια οργανωμένου καθαρισμού των ακτών του Ερημίτη.

Πολίτες κάθε ηλικίας, παιδιά σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου “Ερημίτη Πλους…” έδωσαν το παρόν εκδηλώνοντας ποικιλοτρόπως την αγάπη τους προς το οικοσύστημα, του Ερημίτη.

Τον Ερημίτη που τους ανήκει και τον θέλουν ανέπαφο, κόσμημα της Β.Α. Κέρκυρας, να τον χαίρονται και να τον απολαμβάνουν ως έχει, να τους προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές του, να ηρεμεί την ψυχή τους να ξεκουράζει το μυαλό και τη ματιά τους…

Στα πρόσωπα όλων μπορούσε κανείς να διακρίνει τη χαρά από το περιβάλλον και τη μαγεία της φύσης αλλά και την οργή εναντίον εκείνων που επιβουλεύονται την καταστροφή του.

Φίλες και φίλοι του οικοσυστήματος και επισκέπτες της σελίδας, όπως βλέπετε ο Ερημίτης με τον αγώνα σας είναι εκεί παρθένος, γεμάτος ομορφιές, αλώβητος έτοιμος να σας δεχθεί με τις οικογένειες σας, να κάνετε τα μπάνια σας στις πανέμορφες παραλίες του και το περπάτημα σας στα μοναδικά μονοπάτια του.

Ας το καταλάβουν καλά και οι φερόμενοι ως επενδυτές και οι ανεγκέφαλοι της πολιτικής εξουσίας ότι ο Ερημίτης είναι δικός μας – του κερκυραϊκού λαού και θα παραμείνει δικός μας… Αν τολμήσουν να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους ένα ανθρώπινο τοίχος».