Ξεκινά σήμερα το 2ο Forum του ΣΠΑΥ

Σημαντική διάκριση στον Δήμο Σκιάθου για τη συνεργασία του με τον UNWTO
23 Ιανουαρίου 2023
Πράσινο Κίνημα: Συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση κατά της μετεγκατάστασης του καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι
25 Ιανουαρίου 2023
Show all

Ξεκινά σήμερα το 2ο Forum του ΣΠΑΥ

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 18:00, στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη, το 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού ( ΣΠΑΥ), με τίτλο: «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας-Η Επόμενη Μέρα».

Στο διήμερο Forum (13&24/1) συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ομιλητές (Υπουργοί, Εκπρόσωποι Κομμάτων, Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Εκπρόσωποι Θεσμικών Φορέων, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Εκπρόσωποι Εταιρειών, Εκπρόσωποι Εθελοντικών Ομάδων). Δυναμικό παρόν, θα δώσουν 12 Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης γύρω από τον Υμηττό.

“Μέσα από 10 θεματικές ενότητες και τραπέζια διαλόγου θα αποτυπώσουμε ιδέες, ανάγκες, προτάσεις και μεθόδους που συμβάλλουν στην προστασία και αναγέννηση των δασών μας, ενώ επίσης θα παρουσιάσουμε τις καλές πρακτικές και το μοντέλο του ΣΠΑΥ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα Δημάρχων από όλη την Ελλάδα”, όπως τονίζεται ενόψει της διοργάνωσης και προστίθεται ότι: …Το μήνυμα είναι σαφές… «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ουσιαστικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας. Αυτοδιοίκηση, εργαλεία και εθελοντές είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας»!

Δείτε το Πρόγραμμα σε μορφή e-book εδώ:

https://online.anyflip.com/hgxs/dkzj/mobile/index.html