ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η πιο «πράσινη» ΔΕΘ (photos)

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Οι ερωτήσεις – απαντήσεις των δημοσιογράφων στη ΔΕΘ
17 Σεπτεμβρίου 2022
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Πράσινες πολιτικές – πρότυπο από τον Δήμο Νεάπολης Συκεών
17 Σεπτεμβρίου 2022
Show all

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η πιο «πράσινη» ΔΕΘ (photos)

Η αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος επισκέφτηκε με μεγάλο ενδιαφέρον την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία φέτος επέστρεψε για καλά στην κανονικότητα, μετά την παγκόσμια περιπέτεια της πανδημίας.
Το κλιμάκιο του κόμματος περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους της Έκθεσης ενώ πραγματοποίησε και θεσμική συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΘ Αλέξη Τσαξιρλή.
Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχτηκε μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.
Επιπλέον, εστίασε το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και στις νέες τεχνολογίες, τομείς που όπως εύκολα γίνεται κατανοητό το Πράσινο Κίνημα παρακολούθησε με μεγάλη ικανοποίηση.
Από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα μνήμης για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, η οποία έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην εξελικτική πορεία του Ελληνισμού.

Δώσε Δύναμη στις Πράσινες Φωνές
Go Green με το Πράσινο Κίνημα