Πρόσληψη 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών από την ΕΕΤΑΑ

Με απευθείας αναθέσεις η προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής από τους ΟΤΑ και το Δημόσιο
27 Ιανουαρίου 2021
Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Άνω Γλυφάδας γίνεται πραγματικότητα
27 Ιανουαρίου 2021
Show all

Πρόσληψη 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών από την ΕΕΤΑΑ

Πενήντα οκτώ θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, για την πρόσληψη Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών που θα στελεχώσουν τα Κέντρα Κοινότητας/Κέντρα Ένταξης Μεταναστών σε σαράντα επτά χώρας έχει προκηρύξει η ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, σε ειδική εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μέσω της διαδρομής ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ(www.eetaa.gr), ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣà ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Αναφορικά με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr).

Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης που παρέχονται από τους ΟΤΑ Α’ βαθμού και τα νομικά του πρόσωπα.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», «Αττική», «Δυτική Ελλάδα», «Ήπειρος», «Θεσσαλία», «Κεντρική Μακεδονία», «Κρήτη» και «Στερεά Ελλάδα», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού του ΑΣΕΠ, θα πραγματοποιήσει την αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων, θα καταρτίσει τους Πίνακες Κατάταξης Προσωπικού, θα προσλάβει και θα εκπαιδεύσει τους Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές, τους οποίους εν συνεχεία θα διαθέσει για απασχόληση σε Κέντρα Κοινότητας/Κέντρα Ένταξης Μεταναστών.

Για την επιλογή των Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., με την έγκριση του ΑΣΕΠ, δημοσίευσε οκτώ (8) Ανακοινώσεις για τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κρήτης. Τα κύρια και επικουρικά προσόντα, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση των υποψηφίων, ο τρόπος συμπλήρωσης της αίτησης καθώς και οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, αναφέρονται αναλυτικά στις σχετικές Ανακοινώσεις ΣΟΧ1/2020, ΣΟΧ2/2020, ΣΟΧ3/2020, ΣΟΧ4/2020, ΣΟΧ5/2020, ΣΟΧ6/2020, ΣΟΧ7/2020, ΣΟΧ8/2020 και στα συνοδευτικά σε αυτές Παραρτήματα [«Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις ‘’Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστέγων’’ και Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας].