Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Οριοθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης

Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους Κοινωφελούς και κορωνοϊού
11 Ιουνίου 2021
Βοτανικός Κήπος στον Δήμο Αγίου Δημητρίου
11 Ιουνίου 2021
Show all

Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Οριοθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης

Στο πλαίσιο της διαδικασίας καθορισμού των οριογραμμών του ρέματος Πικροδάφνης, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η «Μελέτη οριοθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης (Σύμφωνα με την απόφαση 2313/2020 του Σ.τ.Ε.», όπως υποβλήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Γενική Δ/νση Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής / Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού / Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Εφαρμογών).

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της μελέτης, έχουν γίνει μικρές μετατοπίσεις στις οριογραμμές σε σχέση με την προηγουμένη υποβολή, στις κορυφές: Κ230, Κ245, Κ275, Κ314,Κ315 και Κ641, για την βελτίωση της οριοθέτησης.

Τα Δημοτικά Συμβούλια των οικείων Δήμων καλούνται να γνωμοδοτήσoυν, όσον αφορά στον καθορισμό των οριογραμμών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. Α.2.3 του άρθρου 3 του Ν.4258/14.

Σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, οι Δήμοι, στο πλαίσιο της γνωμοδότησης του Δημοτικού συμβουλίου, υποχρεούνται να προβούν σε ανάρτηση του τοπογραφικού διαγράμματος της οριοθέτησης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και σύλλογοι να λάβουν γνώση της ενημερωμένης πρότασης οριοθέτησης.

Ενημερωθείτε και λάβετε μέρος στη διαβούλευση ΕΔΩ.