Συνέντευξη του Ν. Καραμπάση στο Ράδιο Ε103: “Το μέλλον θα είναι πράσινο”

Επιμορφωτικό πρόγραμμα σύνδεσης πρωτογενούς με τον τουριστικό τομέα, στην Περιφέρεια Κρήτης
8 Σεπτεμβρίου 2021
Οδηγίες του ΥΠΕΣ σε ΟΤΑ για την υποβολή των σχεδίων προϋπολογισμού 2020
10 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Συνέντευξη του Ν. Καραμπάση στο Ράδιο Ε103: “Το μέλλον θα είναι πράσινο”

Για τα σημαντικότερα ζητήματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Νίκος Καραμπάσης, Επικεφαλής Επικοινωνίας και εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος στην δημοσιογράφο Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.
Παράλληλα, περιέγραψε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την “Πράσινη Συμφωνία” που έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ενημέρωσε ότι τα επόμενα χρόνια η παραγωγική ανασυγκρότηση ολόκληρης της Ευρώπης, άρα και της χώρας μας θα περάσει σε πράσινες μορφές πολιτικών και προγραμμάτων. Μάλιστα, όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος για τη χώρα μας προβλέπονται 100 δισ. Ευρώ για τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Καραμπάσης έδωσε μεγάλο βάρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να “αναπνεύσει” ο πλανήτης μας τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουμε ενεργειακό αποτύπωμα και ακριβώς για αυτό το θέμα θα γίνει παγκόσμια διάσκεψη τους επόμενους μήνες στον ΟΗΕ.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση που παρατηρείται στον πράσινο χώρο και τόνισε ότι στην Ελλάδα ο «πράσινος χώρος» της πολιτικής και κοινωνικής οικολογίας έχει ενοποιηθεί και συσπειρώνεται μαζικά στο Πράσινο Κίνημα καθώς οι πρώην «βαρόνοι του χώρου» είτε έχουν αφομοιωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ είτε έσπευσαν να βρουν «στέγη» στο ΚΙΝΑΛ.
“Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει σήμερα στην Ελλάδα την πολιτική και κοινωνική οικολογία” τόνισε ο κ. Καραμπάσης και συμπλήρωσε ότι “το μέλλον θα είναι πράσινο”.
Μπορείτε στο βίντεο που ακολουθεί να παρακολουθήσετε την πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Καραμπάση στην Μαρκέλλα Μικέλη:


https://www.youtube.com/watch?v=9zVJJf3epjI