Σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψαν περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και δήμος Καλαμαριάς

«Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ»
15 Σεπτεμβρίου 2021
Σημαντική αύξηση φωτορύπανσης παγκόσμια λόγω της εξάπλωσης του φωτισμού LED
15 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψαν περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και δήμος Καλαμαριάς

Σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον πρόεδρο του, Κώστα Γιαννόπουλο, υπέγραψε το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Βίλα Αλλατίνι, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας, στις δηλώσεις που ακολούθησαν, δήλωσε «εξαιρετικά χαρούμενος καθώς μετά από δουλειά πολλών μηνών και συνεργασία πολλών ετών, πάμε τη σχέση μας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε άλλο επίπεδο με περισσότερες δράσεις».

Από την πλευρά του Οργανισμού, ο κ. Γιαννόπουλος, αφού χαρακτήρισε τη σημερινή εποχή «δύσκολη», λόγω και της πανδημίας, δήλωσε σίγουρος ότι με τέτοιου είδους συνεργασίες η βοήθεια προς τα παιδιά και τους εφήβους θα συνεχιστεί και μάλιστα ακόμη περισσότερο.

Στην υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας παρέστη και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Δημήτρης Ασλανίδης.

Νωρίτερα, σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψε και ο Δήμος Καλαμαριάς. Ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης συνάντησε τον κ. Γιαννόπουλο στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στον Φοίνικα.