Το Πράσινο Κίνημα στο Πολυτεχνείο: Εφόδιά μας η γνώση και η μνήμη

Στα δικαστήρια αντιδήμαρχος με επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου
16 Νοεμβρίου 2022
Αυτές είναι οι 10 αλλαγές του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου
17 Νοεμβρίου 2022
Show all

Το Πράσινο Κίνημα στο Πολυτεχνείο: Εφόδιά μας η γνώση και η μνήμη

Το εμβληματικό Μνημείο του Πολυτεχνείου επισκέφτηκε ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου 2022 αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος αποτίοντας φόρο τιμής, με ένα λουλούδι, για τη σημερινή επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” Νίκος Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος “Θεόφραστος” Γιάννης Κυριακόπουλος και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του κόμματος Κώστας Καψής.


Στο μήνυμα της η αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος για τη σημερινή ημέρα ανέφερε: “Τιμούμε με συγκίνηση την επέτειο του Πολυτεχνείου, σύμβολο ενότητας και αγώνα κατά εκείνων που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά του ελληνικού λαού.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ενέπνευσε, εμπνέει και θα εμπνέει, εξακολουθεί να εγείρει συνειδήσεις, με μηνύματα και συμβολισμούς που οφείλουμε να διαφυλάξουμε στο διηνεκές. Με εφόδιά μας την γνώση και την μνήμη, τις αξίες και τα ιδανικά εκείνα για τα οποία ο λαός μας έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν.”

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη