Το τηλεοπτικό σποτ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τα ΑμεΑ

ΚΥΑ: Τι προβλέπει για τη στέγαση ΚΔΑΠ σε σχολεία και την ηλεκτρονική καταγραφή παρουσίας των παιδιών
4 Ιουνίου 2021
ΥΠΕΣ: Τρία self test θα μπορούν να προμηθευτούν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο
4 Ιουνίου 2021
Show all

Το τηλεοπτικό σποτ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τα ΑμεΑ

Την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα σύντομο τηλεοπτικό μήνυμα για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία των ΑμεΑ, ανέλαβε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. “Το φάσμα των ενεργειών της ΚΕΔΕ φυσικά και δεν θα εξαντληθεί μόνο στο τηλεοπτικό μήνυμα. Πεποίθησή μας είναι ότι βοηθώντας ο ένας τον άλλον, κανείς δεν θα μείνει μόνος του μέσα στην κρίση. Στην προκειμένη περίπτωση καταλυτική σημασία θα έχει να κατανοήσει και να σεβαστεί ο καθένας μας την διαφορετικότητα του άλλου, με την αποτροπή της ανάπτυξης εμποδίων στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον”, όπως τονίζει.

Και προσθέτει ότι αυτή η προσπάθεια για να έχει την προσδοκώμενη επιτυχία προϋποθέτει την συμμετοχή και την συνεργασία όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό, στην φάση της παραγωγής του μηνύματος η ΚΕΔΕ ζήτησε την συνδρομή της Εθνικής Συνομοσπονδίας των ΑμεΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η προβολή του μηνύματος είναι σημαντική για την «ορατότητα» και την καλλιέργεια της συνείδησης του σεβασμού των ανθρώπων με αναπηρίες και την προσβασιμότητά τους στις πόλεις.

Το link του σποτ