“Τσιμπούσια” με “γαλάζιες” πλάτες για αντιδήμαρχο της Μάνδρας Ειδυλλίας (photos)

Ξεκίνησαν τις περιπολίες τα βαν της Περιφέρειας Αττικής
31 Μαρτίου 2021
Συστάθηκε ομάδα για την κοινωνική στήριξη και ένταξη αστέγων από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
1 Απριλίου 2021
Show all

“Τσιμπούσια” με “γαλάζιες” πλάτες για αντιδήμαρχο της Μάνδρας Ειδυλλίας (photos)

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους πολίτες του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας η υποκριτική στάση της Αντιδημάρχου Παιδείας (τι ειρωνεία) και Πολιτισμού, κας Ευαγγελίας Κουτσοδήμα, η οποία όπως γνωρίζουν όλοι στην περιοχή διοργανώνει το ένα κορωνοπάρτι μετά το άλλο.
Πιο συγκεκριμένα, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, δε διστάζει να κοινοποιεί σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και φωτογραφίες (βλέπετε παρακάτω) από τραπεζώματα με 8 και πλέον άτομα. Η υποκρισία βέβαια είναι πως η ίδια σε προηγούμενη ανάρτησή της καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Αυτοί που ξέρουν καλά το παρασκήνιο στο δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας και όσα συμβαίνουν στην παράταξη του γαλάζιου δημάρχου Χρήστου Στάθη, υποστηρίζουν πως η αντιδήμαρχος “βρίσκει και τα κάνει” εκμεταλλευόμενη την καλή της σχέση με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλο Μαρινάκη.
Βέβαια, οι πολίτες αντιδρούν και ζητούν την παραίτησή της, καθώς δεν είναι δυνατόν την ώρα που όλοι πιέζονται, επί ένα και πλέον χρόνο, από τα περιοριστικά μέτρα να βλέπουν αυτούς που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση, να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, τους νόμους που το κόμμα που ανήκουν έχει ψηφίσει.
Και η υποκρισία θα έπρεπε να έχει τα όριά της…