Υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι αυτοδιοικητικοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές
24 Νοεμβρίου 2022
Πράσινο Κίνημα: Στηρίζουμε τα δημόσια ΙΕΚ που οδηγεί σε διάλυση η κυβέρνηση
24 Νοεμβρίου 2022
Show all

Υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

H Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστείων και του Πανελλήνιου Αυτοδιοικητικού Δικτύου SDG17Greece, με έντονη παρουσία και δράση στην πολιτική και κοινωνική ζωή, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.
Η ίδια έχει ήδη εμπειρία στον τομέα της αυτοδιοίκησης καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης αλλά και δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι.

Με σύνθημα “Συνεργασία, σύνθεση, ενότητα, συστηματική δουλειά, σταθερή παρουσία δίπλα σε κάθε δημότη”, η ίδια δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στον Δήμο, από τη στιγμή που ο κ. Τ. Μαυρίδης δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τη υποψηφιότητάς μου, ως πρώτης μεταξύ ίσων, σε μια ομάδα ανθρώπων που συνειδητοποιεί ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Ότι πρέπει να επιλέξουμε έναν δρόμο βιώσιμης ανάπτυξης που διασφαλίζει τοπική ανάπτυξη, καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.”