Γιατρό καρδιολόγο προσέλαβε ο δήμος Νισυρίων για τις ανάγκες των πολιτών

Δήμος Τρικκαίων: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2023 και το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων ύψους 30 εκ. ευρώ
30 Δεκεμβρίου 2022
Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία» στο Δήμο Σαρωνικού: Σε δικά τους σπίτια μπαίνουν οι δυο πρώτοι δικαιούχοι
30 Δεκεμβρίου 2022
Show all

Γιατρό καρδιολόγο προσέλαβε ο δήμος Νισυρίων για τις ανάγκες των πολιτών

Ο δήμος Νισυρίων μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης προσέλαβε γιατρό ειδικότητας καρδιολόγου, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το οικονομικό κόστος. Ο καρδιολόγος θα επισκέπτεται το νησί μία φορά το μήνα και θα προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος τονίζει ότι «η πρόσληψη καρδιολόγου συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Νισύρου και των οικογενειών τους. Το θέμα της υγείας στα νησιά μας είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την πολιτεία αλλά και την τοπική κοινωνία. Οι τακτικές επισκέψεις εθελοντικών ιατρικών κλιμακίων με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στους πολίτες της Νισύρου.

Η Δημοτική αρχή προσπαθεί να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στη βελτίωση των παροχών υγείας στο νησί μας. Η πρόσληψη καρδιολόγου έρχεται να προστεθεί στην πρόσληψη παιδιάτρου, ειδικότητες που συμβάλουν τα μέγιστα στις παροχές υγείας στο νησί μας».

Ο δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος δήλωσε: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την θετική έκβαση της προσπάθειας πρόσληψης καρδιολόγου που θα επισκέπτεται τη Νίσυρο σε τακτά διαστήματα. Ο δήμος κατέβαλε συντονισμένες προσπάθειες εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να υπάρχει καρδιολόγος που θα βοηθήσει στην πρόληψη νοσημάτων της καρδιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μας καρδιολόγο κ. Πρωτόπαπα που επέλεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίσυρο. «Πρώτα ο πολίτης», είναι το σύνθημα της δημοτική αρχής».