Δήμος Κοζάνης: «Καλάθι Αλληλεγγύης» στη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους το Σάββατο 17 Δεκέμβρη

Οι παλιές αποθήκες του ΟΣΕ, στα Τρίκαλα μετασχηματίζονται σε πολυχώρο τέχνης
15 Δεκεμβρίου 2022
Ωραιόκαστρο: Σε τροχιά υλοποίησης η ανάπλαση της πλατείας Μελισσοχωρίου
15 Δεκεμβρίου 2022
Show all

Δήμος Κοζάνης: «Καλάθι Αλληλεγγύης» στη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους το Σάββατο 17 Δεκέμβρη

“Καλάθι Αλληλεγγύης”, στη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους στην Κοζάνη, θα τοποθετηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν προϊόντα.

“Τις γιορτινές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, η σκέψη μας πηγαίνει στους συνανθρώπους μας, που βιώνουν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις και δυστυχώς έχουν ελλείψεις σε προϊόντα και αγαθά” επισημαίνει ο Δήμος Κοζάνης, ενημερώνοντας ότι μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς, τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν και θα διανεμηθούν μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» σε οικονομικά ασθενέστερους δημότες, καθώς και στο συσσίτιο του Δήμου.

Η συγκεκριμένη δράση στηρίζεται από το Δήμο Κοζάνης, την Ομοσπονδία Συλλόγων Εμπόρων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας «Μέγας Αλέξανδρος» και τα σωματεία δραστηριοποιούμενων Λαϊκών Αγορών Κοζάνης.

“Η κοινωνία των πολιτών στηρίζεται στην αλληλεγγύη των ανθρώπων αλλά προπάντων στη συνειδητοποίηση, ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν. Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας και αυτά τα Χριστούγεννα”, αναφέρεται εμφατικά ενόψει της δράσης.