ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ: Η “πράσινη” επιλογή στην Πελοπόννησο.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ: Ο απολογισμός της μοναδικής αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας στη χώρα.
5 Οκτωβρίου 2023
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΡΙΚΟΣ: Την Κυριακή, πάμε μαζί τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας, μπροστά!
5 Οκτωβρίου 2023
Show all

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ: Η “πράσινη” επιλογή στην Πελοπόννησο.


Η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση κλυδωνίζεται.
Τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στη Θεσσαλία προκαλούν θλίψη και ανησυχία. Ανυπολόγιστες ζημιές, απώλειες ανθρώπινων ζωών, αστικής και αγροτικής πανίδας, χιλιάδες πολίτες  εκτεθειμένοι, ανεπαρκής κρατικός μηχανισμός, καταστροφή καλλιεργητικών εκτάσεων και μυριάδες απώλειες σπιτιών. 
Είμαστε θύματα μιας σωρείας λαθών δίχως τέλος, της διαφθοράς, της κατάχρησης εξουσίας και του δημοσίου χρήματος, καθώς και της έλλειψης ελέγχου σε εγγειοβελτιωτικά έργα.
Επιπλέον, η κυβέρνηση κωφεύει στις ευρωπαϊκές οδηγίες για την προστασία από την κλιματική αλλαγή, παρά τις 12 καταδικαστικές αποφάσεις της ΕΕ. 
Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, δίνουν την ευκαιρία για αλλαγές.
Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο, προοδευτικό σύστημα διοίκησης, αφού το παλιό απέτυχε παταγωδώς.
Κάθε ενέργεια που βλάπτει το περιβάλλον και τους ανθρώπους, θα βρίσκει την ΠΡΑΣΙΝΗ Κοινωνική ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ απέναντι της.
Στις προσεχείς εκλογές, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μας για ένα ανθρωποκεντρικό και οικολογικό μέλλον. Δώστε μας την δύναμη με την ψήφο σας, να ακουστεί και η δική μας φωνή στο περιφερειακό συμβούλιο, για ένα πράσινο, βιώσιμο μέλλον για την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο! 


ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υποψήφιος περιφερειακος σύμβουλος στην περιφέρεια Πελοποννήσου για το νομό Μεσσηνίας, με τον συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΗ κοινωνική ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και με επικεφαλής την ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ. 
#ΠράσινηΚοινωνικήΠελοπόννησος #ΠελοπόννησοςΟικολογική #ΠεριφέρειαΠελοποννήσου #ΣτηρίζουμεΤηΣτρατηγικήΠροστασίαςΠεριβάλλοντος #ΠεριφερειακέςΕκλογές#ΔήμητραΛυμπεροπούλου