Ζωγράφου: Ενημερωτικά φυλλάδια με την προτροπή “μην τρέχετε” μοίρασαν τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ σε διερχόμενους οδηγούς

Έρχονται νέες αυξήσεις για τους συνταξιούχους
9 Μαΐου 2023
Μελέτη για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων στο Δήμο Ελασσόνας
9 Μαΐου 2023
Show all

Ζωγράφου: Ενημερωτικά φυλλάδια με την προτροπή “μην τρέχετε” μοίρασαν τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ σε διερχόμενους οδηγούς

“Παιδιά μας να προσέχετε και να μην τρέχετε” , παρότρυναν οι γιαγιάδες και οι παππούδες από τα Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου στους διερχόμενους οδηγούς στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Αυξεντίου και Ούλοφ Πάλμε.

Η εθελοντική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα τροχαία ατυχήματα και την οδική ασφάλεια πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, ημέρα εορτής του Αγίου Χριστόφορου, προστάτη των οδηγών, με πρωτοβουλία του προϊστάμενου των Α’ ΚΑΠΗ, Θεόφιλου Λελέκη, παρουσία του Δημάρχου, Βασίλη Θώδα και του Αντιδημάρχου Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννη Βούρτση.

Οι ηλικιωμένοι, μέλη των Α’ ΚΑΠΗ, διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και ένα μπρελόκ, στο οποίο αναγραφόταν: “Ποτέ λυπημένοι- Τηρείτε τον ΚΟΚ”, ως ενθύμιο στους διερχόμενους οδηγούς με την προτροπή να μην τρέχουν και να προσέχουν, καθώς έχουν αυξηθεί τα τροχαία ατυχήματα με θύματα νέους ανθρώπους.
“Θα μπορούσατε να είστε εγγόνια μας”, έλεγαν στους οδηγούς των αυτοκινήτων και των δικύκλων που σταματούσαν να τους μιλήσουν.