Ιωάννινα: Ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης στην Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας

Πέντε διακρίσεις για τον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού στα Best City Awards 2023
18 Ιανουαρίου 2023
Θεσσαλονίκη: Επιστροφή στο σπίτι για αστέγους με το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία»
18 Ιανουαρίου 2023
Show all

Ιωάννινα: Ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης στην Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας

Από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναβάθμιση του χώρου στην Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας.

Στο πρώτο στάδιο προβλέπεται η απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών –κατασκευές από αμίαντο- η οποία θα γίνει από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο.

Σε όλο το διάστημα των εργασιών η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργεί κανονικά με τις απαραίτητες εσωτερικές ρυθμίσεις που θα γίνουν.

«Οι ουσιαστικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της Λαϊκής συνεχίζονται. Έχουμε παρέμβει στο παρελθόν με μικρότερου βεληνεκούς εργασίες και πλέον δίνουμε έμφαση στην απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να διαμορφώσουμε μια Λαϊκή αγορά που αξίζει στους παραγωγούς και στους συμπολίτες μας. Είχαμε την επιλογή να κλείσουμε την Λαϊκή για κάποιο διάστημα, ωστόσο δεν το κάνουμε, σεβόμενοι τους παραγωγούς που ζουν από αυτή τη δουλειά και φυσικά τους συμπολίτες μας, για αυτό το λόγο ζητώ την κατανόηση όλων για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.