Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του υπαλλήλου καθαριότητα του δήμου Σαρωνικού – Έκκληση για αίμα

Συλλυπητήρια ΚΕΔΕ για την αδόκητη απώλεια του δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη
27 Δεκεμβρίου 2022
Δήμος Αγρινίου: Βήμα προς την ενεργειακή αυτονόμηση και τη στήριξη 2.000 ευάλωτων νοικοκυριών
27 Δεκεμβρίου 2022
Show all

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του υπαλλήλου καθαριότητα του δήμου Σαρωνικού – Έκκληση για αίμα

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα του ΚΑΤ ο Αναστάσιος Μ. Πρίφτης, υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού που τραυματίστηκε σοβαρά τα ξεμερώματα της Κυριακής των Χριστουγέννων εν ώρα υπηρεσίας από διερχόμενο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε.

Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει ο δήμος Σαρωνικού, ομάδας 0- αρνητικό. Όποιος ανήκει σε αυτήν την σπάνια ομάδα αίματος ή γνωρίζει άλλα άτομα μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στο ΚΑΤ στο τηλέφωνο 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει με το δήμο Σαρωνικού, στο τηλέφωνο 2299320300.

Το τροχαίο έγινε στις 5:30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας του δήμου Σαρωνικού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο είχε σταματήσει το απορριμματοφόρο του δήμου με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να τοποθετήσουν έναν μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του σταθμευμένου απορριμματοφόρου όταν διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός έπεσε με φόρα και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα.