Ο Δεκέμβριος «Μήνας Αγάπης και Προσφοράς» στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ζητά ο δήμαρχος Καστοριάς
8 Δεκεμβρίου 2022
Αμφίβια μηχανήματα για την κοπή καλαμιών στη Λίμνη Παμβώτιδα και το Δέλτα Έβρου
8 Δεκεμβρίου 2022
Show all

Ο Δεκέμβριος «Μήνας Αγάπης και Προσφοράς» στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών και προγραμμάτων που στοχεύουν στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και στην κοινωνική ενσωμάτωση ευπαθών ομάδων, παρέχει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει καθιερώσει τον μήνα Δεκέμβριο, ως «Μήνα Αγάπης και Προσφοράς», στη διάρκεια του οποίου, διοργανώνονται μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις, με σκοπό τη στήριξη συνανθρώπων μας.

Πρόγραμμα δράσεων

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00-14:00. «Και φέτος γινόμαστε Όλοι Αϊ Βασίληδες!»
Δράση Συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων δώρων σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών του Δήμου μας.

Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού «Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη», Λ. Περικλέους 55, εξωτερικός χώρος.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00-14:00, «Ποντίκι στην οικία Τσαϊκόφσκι».
Δρώμενο με θέατρο, μουσική, χορό και αφήγηση παραμυθιού με τη συμμετοχή των μαθητριών της Σχολής Χορού <<Μαργαρίτα Βαρλάμου».

Προσφορά χριστουγεννιάτικων δώρων από ΧΕΝ Παπάγου, Λέσχη Lions Ολυμπιάδα, Σύλλογο Κρητών Παπάγου-Χολαργού «Ο Ψηλορείτης». Η γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά των ευπαθών ομάδων.

Αμφιθέατρο <<Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού «Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη», Λ. Περικλέους 55, όροφος -2.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00. «Μουσικό Άγγιγμα Αγάπης».
Συναυλία Αγάπης με το δημοφιλή Έλληνα Συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τους γνωστούς και καταξιωμένους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα και Μαίρη Στεφανακίδου.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού «Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη», Λ. Περικλέους 55, όροφος -2.

Χριστουγεννιάτικη διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου

Οι οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και οι ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας θα δεχτούν δώρα και λιχουδιές για τα παιδιά, τρόφιμα και εδέσματα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Προσφορά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τοπικών Συλλόγων, Επιχειρήσεων και Ιδιωτών.

«Τα Καλάθια της Αγάπης»

Με την ευγενική προσφορά των συμπολιτών μας, θα γεμίσουν με τρόφιμα και φάρμακα τα «Καλάθια της Αγάπης», που θα βρίσκονται για όλο το μήνα Δεκέμβριο στα συνεργαζόμενα Super Markets και Φαρμακεία του Δήμου μας, για τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου.