Τοιχογραφία έδωσε νέα όψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου

Δήμος Καλαμάτας: Προσοχή σε απατεώνες! Νέα περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης
17 Ιανουαρίου 2023
Συμμετοχή Δήμου Δωδώνης στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής
17 Ιανουαρίου 2023
Show all

Τοιχογραφία έδωσε νέα όψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου

Νέα όψη απέκτησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με τοιχογραφία που έγινε στο πλαίσιο της δράσης «Μαζί με το παιδί αλλάζουμε τον κόσμο», η οποία υλοποιείται σε σχολεία του Δήμου, με πρωτοβουλία της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελίας Δρόσου.

«Η καμπάνια μας ”Μαζί με το παιδί αλλάζουμε τον κόσμο” αποτελεί μια αναφορά στη γοητεία του παραμυθιού και στην αξία του ως εργαλείου μάθησης και αγωγής στα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας και συμβάλλει στην ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών. Στόχος μας είναι σε κάθε σχολείο του Δήμου μας να ξετυλίγεται μέσα από ζωγραφιές και μια μοναδική ιστορία, μέσα από την οποία το παιδί θα βρει ένα κίνητρο για μάθηση. Ας ταξιδέψει, λοιπόν, κάθε παιδί στο δικό του παραμύθι», αναφέρει η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου.

Τη ζωγραφιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου επιμελήθηκαν τα μέλη της Λέσχης Πολιτισμού «Φιλότεχνον» με τις εικαστικούς Κυριακή Κασίδου, Μαρία Κασίδου και Αγγέλα Καρανδρέα και την υποστήριξη της Όλγας Καρακασίδου.